Dags att uppdatera hemmet

Då var det dags att slänga/skänka dom gamla möblerna och införskaffa sig nya.

Jag har under en längre period vart sugen på att uppdatera en del av möblemanget här hemma.
Anledningen till det är att jag skall renovera upp vardagsrummet och köket och då vill jag liksom få bort de gamla och in med nytt och fräscht.

Så för någon vecka sedan åkte jag runt till olika butiker för att spana men det blev så svårt att välja, jag hittde inte allt på ett och samma ställe vilket ställde till det.

Det blir ett projekt av det hela om jag skall ha ett bord från ena stället, stolar från ett annat, tv bänk från ett tredje osv.

Så jag bestämde mig för att köpa mina möbler på nätet! Problemet löst tänkte jag MEN där blev det typ samma sak, en sak från ena sidan och en annan sak från den andra sidan. Olika leveransdatum, bla bla bla.. Jag hade nästan gett upp hoppet tills jag hittade en sida. Bra innemöbler. Klick klick klick, klart! så var allt beställt, samma sida, samma leveransdatum. Nu är det bara att vänta och få de hemskickat!