Designade utemöbler med snygg design

Jag älskar design. Jag vet egentligen inte riktigt varför, jag har bara alltid gjort det. Det är också därför jag försöker undvika inredning och möbler som alla andra har. Jag vill nämligen att mitt hem skall vara lika unik som min personlighet, förstår ni hur jag menar? Självklart vill jag fortfarande handla prisvärda möbler och liknande, så långt det är möjligt, men jag skäms inte för att erkänna att jag också är villig att lägga en krona extra på kända varumärken. Men som sagt, designen måste tilltala mig, det är inte bara ett varumärke jag köper, det är mer en livsstil.

Hög kvalitet till lågt pris

Självklart vill jag också hitta snygga trädgårdsmöbler i hög kvalité, till riktigt låga priser. Det säger ju nästan sig självt. Idag finns det så oerhört mycket att välja på dessutom, både smakfulla grupper i trä, loungegrupper i konstrotting och vackra matbord i Nonwood. Framförallt Nonwood tycker jag är ganska smart. Materialet liknar trä, men är som sagt Nonwood och av den anledningen helt underhållsfritt. Hade det inte varit för att jag faktiskt älskar texturen på riktigt trä hade den underhållsfria aspekten vunnit äverlägset. Förvisso behöver trä bara oljas in ett par gånger per år, så det är ändå inte extremt mycket jobb med det.

  • Loungeset i konstrotting
  • Underhållsfria möbler av Nonwood
  • Klassiska grupper i trä
  • Välkända varumärken till bra pris
  • Design för varje hushåll

Jag funderar faktiskt på om jag skall köpa en ny matgrupp i år. I och med att rean har dragit igång är priserna så pass låga att det vore dumt att låta bli. Troligtvis kommer det bli en grupp i trä, men jag skall ändå försöka att hitta en som inte är exakt likadan som grannarnas. Som sagt var, det är inget fel på deras grupp, jag vill bara inte att allt skall se likadant ut. Tänker du likadant som jag eller hur ser du på design?