Funderar på att testa bindvävsmassage

Jag har alltid varit intresserad av bindvävsmassage och de fördelar som massagen ger. Vad jag har jag förstått så kan denna typ av massage hjälpa vid många olika typer av problem, till exempel vid ryggskott eller förstoppning, men kan även passa den som söker en behandling för allergier och andningsrelaterade besvär. Själv lider jag av konstant huvudvärk. Det finns en mycket specifik typ av bindvävsbehandling, som går ut på att lösa upp spänningar i olika delar av ansiktet och huvudet. Vi får se vart jag vänder mig. I en stor stad som Göteborg går det snabbt att hitta ett bra spa.

Stillasittande jobb kan ge smärtor

En riktigt bra massage är så fruktansvärt underskattat och tyvärr är det alldeles för få människor som tar sig tiden att få en. Det finns så otroligt många fördelar med massagen och så många typer av kramper eller sjukdomar som kan lindras. Tyvärr är jag själv alldeles för snål och borde definitivt unna mig själv något extra då och då. Utöver min huvudvärk så har jag fått en jobbig smärta mellan skulderbladet. Min arbete är stillasittande och tyvärr är det många kontorsanställda som upplever samma sak. Trots att man arbetar så ergonomiskt som möjligt kan man behöva en massagebehandling då och då för att mjuka upp musklerna.

  • Massage lindrar många olika typer av smärta
  • Relativt billigt sätt att må bra
  • Gå ensam eller tillsammans med en vän

Att behöva lida av olika typer av smärtor är mycket påfrestande och kräver så mycket energi – energi som skulle kunna användas till betydligt roligare stunder. Med bindvävsmassage kan du bli av med många spänningar och kroppsliga besvär, till exempel förstoppning, cirkulationsproblem, migrän, tinnitus, andningsbesvär eller ryggskott. Det brukar inte vara speciellt svårt att hitta en bra och professionell massör och många spa erbjuder just denna typ av behandling till rimliga priser. Unna dig någon som ger bättre livskvalitet och boka in din första behandling direkt!