Lisa solskydds rekommendation

Hej mina kära bloggvänner!

Hoppas allt är gott med er – med mig är de bara fint! 

Lisa och David har ju flyttat för en månad sedan och i helgen var de äntligen dax för oss att 

åka och hälsa på dem. De har ju köpte deras drömhus utanför kungsbacka men för oss som bor i Torslanda så är de ju ändå en bit att åka. Blir kanske inte samma spontana middagar som när vi bodde grannar men är såklart så glad för deras skull. Även fast min bästa vän nu bor en bit bort. 

Huset de köpt är ett nybygge så de är super fräscht och flashigt. Vi grillade och satt både på deras uteplats men också inomhus även fast solen lös så blev de lite kallare på kvällen. 

Lisa berättade att eftersom de är ett nybyggt hus med super stora fönster så har de haft lite problem med att hitta solskydd till huset och dess uteplats. Men att de äntligen hade löst sig för dem. Hon visade någon bild på vad de hade beställt med hade lite svårt att föreställa mig. 

Idag hade de i alla fall varit där och satt upp solskyddet och hon skickade bilder till mig. Blev SÅ bra!! Så nu har jag och Henrik suttit och även börjat kolla på solskydd till vårt hus. Vi kommer köra på samma leverantör som Lisa och David – de hade beställt från Sun Off. Verkar varit riktigt smidigt för dem att beställa och få de uppsatt så känns tryggt. 

Rekommenderar verkligen alla att se över solskydd nu till sommaren. Inte roligt att varken få ett varmt hem eller behöva bråka med solen hela sommaren (om den nu tittar fram). 

Uppdaterar när vi satt upp våra, längtar!! 

Kram