Min kompis tror att jag knarkar

Snart har jag pluggat klart här i USA, jag har ändå varit här i snart 2år och det är inte förens nu som de jag umgås med förstår att jag inte knarkar. låt mig förklara

I början trodde dom att jag tuggade på drogen khat eller hur det nu stavas och jag har gång på gång sagt att det inte är någon drog, eller jo, det är ju det med tanke på att det är beroendeframkallande, men inte en drog i den bemärkelsen.

Jag har försökt förklara vad snus är men det har inte riktigt förstått det, de närmaste de har är ju tuggtobak och snus är ju allt annat från tuggtobak.

Till slut så bestämde jag mig för att beställa hem ett par stockar snus. Det självklara valet var från deras kategori som heter Strong Snus.Jag ville jävlas lite och skicka dom i en spinn av all nikotin de kommer att få i sig

Alla har fått testa och det är inte många som har klarat av att ha en prilla under läppen i mer än fem minuter. Vissa har inte ens kunnat prata medans dom haft en prilla inne vilket gjort att jag stått helt förbryllad. Är det jag som är så talangfull att jag både kan prata och äta med snus, eller är det dom som är så talanglösa att de inte löser ens att gå med en snus under läppen? Skämt å sido. 

Nu saknar jag Sverige, vanlig husmanskost, kebaben, den friska luften, till och med kylan.

Vi ses snart!!