”ny” produkt inom underhållssystem

Tekniken har funnit ett tag och det har funnit ett par leverantörer som sysslat med just IoT system, dock har Maintmaster tagit in det och gjort sin egen touch vilket slår ut alla andra.

Om ni inte har koll på det så behöver ni inte läsa mera utan ni får invänta på kommande blogginlägg 🙂

För er andra så lämnar jag vart ni hittar detta och även ett kort utdrag av vad dem skriver på sin hemsida.

UPPTÄCK AVVIKELSER INNAN DRIFTSTOPP INTRÄFFAR

Hur mycket ett kostar ett produktionsstopp hos er? Skulle det inte vara fantastiskt om ni kunde förutsäga och förhindra några av dessa. Oavsett hur bra ditt förebyggande underhåll är kommer det alltid att finnas driftstopp som inträffar oväntat. Med MaintMaster IoT sensorer kan du förutsäga några av dem för ökad driftsäkerhet.

ENKLA ATT INSTALLERA

Våra IoT-sensorer är utformade på ett sätt som gör att de kan installeras på mycket kort tid. De är batteridrivna och kommunicerar trådlöst vilket gör det enkelt, snabbt och kostnadseffektivt att installera sensorer i stora mängder. Plug and play.

ENKLA ATT INTEGRERA

Våra sensorer matar data direkt in i MaintMaster. Detta innebär att du kan konfigurera alla variabler och åtgärder direkt från ett väldigt bekant användargränssnitt – från MaintMaster. Inga konsulter eller programmerare behövs. Om du är bekant med MaintMaster kan du enkelt integrera sensordata!