Smidigt att använda flyttbara kontorsmoduler vid vår renovering på jobbet

Vi har en jätterenovering som pågår på jobbet. Det har varit jättemycket jobb med att flytta allt till vår tillfälliga arbetsplats som vi ska ha medan de renoverar och gör snyggt, tills vi får komma tillbaka till vårt kontor. Vi jobbar nu i en kontorspaviljong, himla smidigt med flyttbara kontor måste jag säga. Vi befinner oss nu bara meter från vårt ordinarie kontor vilket underlättade massor när vi skulle flytta våra saker.

En del spring och bärande
Det var lite coolt att se när de byggde upp vårt tillfälliga kontor med kontorsmoduler. Det gick jättesnabbt och verkade enkelt. När man är därinne så kan man inte tro att det handlar om stapelbara moduler utan man tror att man är i ett riktigt kontorshus. Att det kunde byggas på samma tomt som vårt ordinarie kontor gjorde att vi kunde gå emellan med våra saker, även om det krävdes ett antal promenader däremellan så var det ändå smidigare än att behöva packa ner allt och köra det till en helt annan plats.

Stapelbara åt alla håll
Du bestämmer själv hur många du behöver Kan monteras nästan varsomhelst När renoveringen är klar så kommer vårt tillfälliga kontor att monteras ner igen och monteras upp någon annanstans där det behövs tillfälliga lokaler, eller så blir det en mer permanent lösning. Jag har nämligen hört talas om att företag också till slut köpt lös modulerna då de antingen expanderat under byggtiden så de behöver det extra utrymmet, eller även att det dragit ut på tiden så de sagt upp det andra och blivit kvar i modulerna. En smidig och häftig lösning är det i alla fall!