Sugen på skaldjur!

Mat är ju inte produkter i sig men räkor är faktiskt fantastiskt gott!

Igår var jag i Stockholm och hittade en restaurang som serverade de bästa skaldjuren på hela östkusten. Jag förstår varför restaurangen hade så bra utbud då de flyttat från Göteborg och västkusten för att också låta Stockholmarna äta god fisk och skaldjur. Maten kom på en radiostyrd båt som jag själv fick styra fram till mitt bord, det var verkligen en rolig upplevelse som jag gärna gör om snart igen!

  • Färsk fisk och skaldjur
  • Centralt och enkelt att hitta
  • Känslan av att vara på västkusten

Om du söker en restaurang med Stockholms bästa skaldjur tycker jag att du ska gå till Restaurang Räkan för att uppleva ett restaurangbesök utöver det vanliga. Du kommer få otroligt bra service och god mat som du kommer längta efter att få äta igen. Det är ett kändistätt ställe så har du tur kanske du får se din stora idol köra en radiostyrd motorbåt!