Vi hade en del att göra i helgen…

… när nya leveranser kom till jobbet. 

Ja det va fullt i på jobbet i helgen. Kom tillbaka efter en lång semester och nu är det tillbaka till kneget.

Jobbade 28 timmar i helgen och det var rätt så trög start, eller rättare sagt jag var lite trögstartad efter semester, vem är inte det egentligen? Dock rätt skönt att komma tillbaka nu när vi fått lite nya maskiner och att faktiskt komma in i rutin igen. Fabriken hade inhandlat nya kransystem från Abus som ska förenkla arbetet vilket uppskattas och det hela går riktigt smidigt faktiskt.  

Vi fick som sagt jäkligt många nya leveranser i helgen eftersom att fabriken haft sommarstängt under 6 veckor. Det fick bli en och annan kaffepaus, återigen så skyller jag på semestern, eller kanske är det åldern som börjar smyga sig på? På tal om kaffe, vad är erat favorit kaffe? Själv dricker jag bara Zoegas. Det vidrigaste kaffet jag någonsin druckit är nog fan ta mig Löfbergs Lila, USCH. Men smaken är som baken, delad 😉 

Nu blir det vila innan jag går på nästa pass imorgon. Tänkte ta mig en kopp och en ettan lös och slå mig ner framför burken och kolla på Farmen. För övrigt en djävulskt bra säsong. Perfekt när man vill koppla av lite.