Vill få tvättat min tunga matta innan vi flyttar

Jag har en hatkärlek till mattor. Jag älskar allt med dem, förutom rengöringen vilket är något av det värsta jag vet. Jag har en stor tung matta i vardagsrummet som verkligen är i behov en rejäl rengöring. Jag vågar inte att ge mig på det själv eftersom jag är rädd att skada mattans lugg. Jag har hittat en mattvätt som verkar bra där jag kan lämna in den i samband med vår flyttstädning.

Ett välstädat hem

Eftersom vi ska flytta så har jag tappat lusten att hålla ordning och lägga ner energi på detta hem utan vill lägga ner allt krut på det nya. Jag har såklart anlitat ett städbolag för att sköta om flyttstädningen. Det finns så många fördelar med det och det bästa är ju städgarantin. Den innebär om det blir några klagomål så fixar de det. Jag har en pedantiskt kompis som städade själv och hon fick en anmärkning på att det var damm långt inne i en ventil i köket. Jag orkar inte med sådant.

  • Städning med garanti
  • Professionell städning av utbildad personal
  • Flera olika tjänster

Dessa tre är de största fördelarna med flyttstädning och det var där jag såg att de även kunde tvätta mattor, så lycklig! Det är nämligen så att det är väldigt lätt att förstöra mattor om de inte sköts om på rätt sätt. Mattans lugg kan exempelvis skadas av både piskning och dammsugning. Nu har jag en matta som, gudskelov, går att både dammsuga och piska men det är fläckarna som är problemet. Så de ska bli så härligt att få lägga ut en helt fläckfri matta i mitt nya hem.